Popor de scandalagii (updated)

Ce captiveaza poporul roman? Scandalul, non-conformismul, extravaganta.

Asta ne-o demonstreaza presedintele care bineinteles e dupa placul majoritatii romanilor: scandalos, ha-ha-it, instingator la cearta. Intr-un cuvant am ales un presedinte in principal datorita non-conformismului. Era evident ca Nastase ar fi fost mai potrivit pentru aceasta functie analizand calitatile fiecaruia. Ce a schimbat balanta acum 5 ani? Stilul din campanie adoptat de candidati: unul serios, cum ar fi fost firesc pentru un presedinte, celalt non-c0nformist, cu sloganuri desantate, afirmatii scandaloase.

Asta ne-o demonstreaza si recentele scandaluri din comisia parlamentara care ancheteaza cazul Ridzi. Cum s-a incercat distragerea atentiei de la escrocheriile de la MTS? Bineinteles prin provocarea unui scandal si prin certurile dese si repetate de la sedintele comisiei.

Asta ne-o demonstreaza chiar si Mircea Badea impreuna cu Ion Cristoiu(nu neaparat  persoana lor, ci scandalul iscat):
Prescurtari:
* = mai des sau/si mai captivati
^
!@# = Datorita conflictului Badea-Cristoiu
Cum am ajuns sa dam click(*) pe opiniile lui Cristoiu din
Jurnalul?  ^!@#
Cum am ajuns sa urmarim Zig Zag(*) sa vedem ce mai zice
si Cristoiu?  ^!@#
Cum am ajuns sa intram(*) pe blogul lui Mircea Badea?  ^!@#        
Cum am ajuns sa urmarim(*) emisiunea lui Mircea Badea? ^!@#
Cum a ajuns Badea mai verosimil? ^!@#
Cum a ajuns Cristoiu(care sustine ce sustine) mai necredibil? ^!@#

Acum sa nu intelegeti ca as vrea sa spun ca scandalul Badea-Cristoiu a fost regizat, trag doar iarasi concluzia ca suntem un popor de can-canisti, clickuisti si libertisti.

Astea ne-o demonstreaza multe alte lucruri din tara asta.

Concluzie! Vrei sa fii presedinte? Implicate in cat mai multe scandaluri, fii cat mai non-conformist. Poporul(majoritatea lui) alege un presedinte misto, marfa. Un presedinte de caterinca care totusi trebuie sa lase impresia ca stie uneori ce trebuie sa faca.

Lasă un comentariu