CFR Calatori – inca o gaura neagra a economiei romanesti

Cand un bilet Constanta – Bucuresti Nord costa 46 lei(rapid- dar ca un persona la clasa a 2-a) cu serviciile sunt deplorabile(implica costuri mici), cu destula aglomeratie in trenuri(implica venituri bune) CFR Calatori merge in pierdere.

Si ce face? Vor la rectificarea bugetara inca 365 mil lei. Va amintiti perne la 10 mil bucata, prize si intrerupatoare la 2 mil bucata, etc. Pai nu-ti vine sa pleci cu totul din tara asta si sa nu mai auzi absolut nimic de jegul de aici.

Ganditi-va ca intr-o tara civilizata s-ar fi facut in maxim 2 ore traseul Bucuresti-Constanta. Noi facem 5 jumatate. NO COMMENT!!!

Update: Mai avem „specialisti” in tara asta care sa faca un management corect al institutiilor statului. CFR Calatori ar putea cel putin sa-si acopere cheltuielile cu ceea ce incaseaza. Cer public un calcul la veniturilor si cheltuielilor de la aceasta companie(stiu stiu, oricum degeaba cer eu). Oricum veti ramane surprinsi ce veti observa intr-un asemenea bilant.

2 Responses to CFR Calatori – inca o gaura neagra a economiei romanesti

  1. non spam spune:

    Mi se pare mie sau comentul tau de pe blogul lui Voiculescu e spam? Contine un link catre acest site – asa am ajuns aici…
    Nu pot sa zic ca nu ai continut de calitate dar gestul de a tranti un link intr-un comment e dezamagitor.
    Succes!

  2. sisokoki spune:

    Poti sa zici si asa, ca e spam, dar pot spune ca e unul aprobat. Eu ii ziceam publicitate in alte comenturi pe acel blog. Chiar d-l Voiculescu mi-a raspuns la un moment dat ca un bun antreprenor nu pierde nicio ocazie sa-si faca publicitate.
    Bafta!!!

Lasă un comentariu