Nu mai furati din banii de infrastructura! Furati din alta parte!

Am sa incerc sa promovez cat pot eu de mult sloganul din titlu: „Nu mai furati din banii de infstopfurtrastructura! Furati din alta parte!” E absolut INADMISIBIL ritmul in care se contruiesc la noi autostrazile, e INADMISIBIL felul in care sunt reparate drumurile(calitate sub zero), e INADMISIBIL costul unui km de drum reparat/construit la noi in tara.

Dragi politicieni, am sa va enumar aici o serie de motive de ce e bine si pentru dumneavoastra sa nu mai furati din banii publici destinati infrastructurii. Daca nu va puteti abtine, va rugam sa furati din alta parte.
1. Nu mai calca picior de strain sa investeasca in Romania cand da de primul km de drum din tara noastra draga => mai putini bani pentru dumneavoastra la bugetul statului.
2. Nu mai calca picior de turist in Romania(de altfel o tara cu numeroase atractii turistice importante) cand observa ca are nevoie de 6 ore sa parcurga 300 de km
=> mai putini bani pentru dumneavoastra la bugetul statului.
3. Degeaba aveti dragi politicieni masini cu peste 200 CP daca de-abia bagati in viteza a 2-a => degeaba ati furat banii aia pentru masina aia scumpa.

Va rog sa ma ajutati sa promovam acest slogan „Nu mai furati din banii de infrastructura! Furati din alta parte!”. Puneti-va link la status cu acest titlu, dati link-ul mai departe sa-l mai citeasca un roman, puneti sloganul in comentariile de pe site-urile de stiri. Poate, poate ajunge la urechile unui politician care intelege intru-totul importanta infrastructurii intr-o tara. Eu unul sunt de acord sa fure din alta parte pentru ca stiu sa nu se pot abtine. Toleratile si voi furtul din alte parti(Nu e bine, dar nu avem ce face. Nici America nu a scapat de gangsteri peste noapte. Le-a luat si lor ceva timp.). Trebuie sa acceptam deocamdata acest compromis.

Asadar va rog inca o data, ajutati-ma sa-i facem sa inteleaga ca nu e bine sa mai fure din banii de infrastructura.

1 Responses to Nu mai furati din banii de infrastructura! Furati din alta parte!

  1. Anne-Marie spune:

    Nu mai suportam circul asta ieftin. Dragi politicieni, daca nu va pasa de viitorul tarii, ganditi-va la buzunarele voastre, asa cum ati facut mereu, ganditi-va ca nu veti mai putea mulge o vaca stearpa, prin urmare, trebuie sa luati masuri, asa ca ati face bine sa ANGAJATI TEHNOCRATI, sa luati masuri pentru SPRIJINIREA PRODUCATORILOR ROMANI (sa micsorati impozitul pe profit sau TVA-ul, etc…in nici un caz sa mariti) si daca veti vorbi cu niste experti in finante, veti afla ce masuri eficiente pe termen lung trebuie sa luati. Terminati cu telenovelele politice, vom iesi in strada, toata tara va intra.

Lasă un comentariu