Va vine sa credeti ca… (updated2)

…criza mondiala a fost declansata la dorinta Marilor Lumii, epidemia porcina a fost introdusa si transmisa in mod intentionat in lume, instabilitatea si primitivismul infrastructural al Romaniei sunt mentinute in mod controlat din exterior? (si exemplele ar putea continua)

Mie da. Credeti ca guvernul SUA ar mai fi putut fi actionar majoritar la AIG, de exemplu, platind suma pe care a platit-o daca nu era aceasta criza? Nu vi se pare criza momentul oportun al unei centralizari financiare si bancare? Normal ca exista multe alte dedesubturi ale mult mediatizatei crize pe care noi nu o sa le aflam(nici macar banui) niciodata.

Apoi epidemia porcina produce bani cat nici nu va puteti inchipui pentru industria farmaceutica. Si aici nu ma refer neaparat la tara noastra.

O infrastructura buna in Romania credeti ca ar conveni, de exemplu, guvernului german? Pai atunci s-ar fi mutat la noi TOATE multinationalele care sunt pe teritoriul Germaniei, nu numai o fabrica Nokia. Ganditi-va doar la exemplul dat de Mercedes care ne-a ocolit si nu s-a mai stabilit la Timisoara tocmai datorita infrastructurii. Deja China eu cred ca a fost scapata de sub control si are consolidata pozitia a doua ca si mare putere a lumii(prea tarziu cred ca a fost declansata criza pentru Chiana. A fost scapata!).

P.S: In consecinta nu cereti prea multe de la politicieni. Nu depinde totul numai de ei, mereu am fost un popor de supusi. Asta ne este destinul incepand cu Decebal, trecand pe la Stefan cel Mare si Mihai Vitezu si terminand cu Ceausescu si Basescu. Sa nu cadem insa in extrema cealalta, sunt numeroase lucruri de bun simt interne care pot fi administrate mult mult mai bine. De fapt cum suntem noi(poporul roman) controlati de marile puteri, asa se intampla si in Romania cu cetatenii ei(sunt controlati de cei puternici care-si urmaresc doar propriile interese).

Update: Cum e posibil ca Bechtel sa taraganeze atat de mult lucrurile la autostrada noastra(vezi ultimile noutati) si in strainantate scoate kilometri pe banda rulanta?

Update2: A fost vreodata dupa revolutie balanta de importuri/exporturi a Romaniei pozitiva? Bine, in privinta subiectului asta sunt foarte multe lucruri si foarte multi factori de discutat dar evident este ca unul dintre factori ar fi ca nu doreste nimeni sa fim o tara exportatoare(cel putin nu in Europa). Iar prin aderarea noastra la UE putem fi controlati mult mai bine de tarile dezvoltate din Europa. In ziua de astazi(cu toata industrializarea si robotizarea cand un om poate produce pentru 1000) o evolutie a unei tari determina o involutie a alteia.

1 Responses to Va vine sa credeti ca… (updated2)

  1. […] am ajuns sa discutam despre infrastructura jalnica din tara noastra draga. Eu mi-am expus iarasi teoria precum ca infrastructura foarte proasta de la noi e cauzata si de piedicile puse de Marile Puteri […]

Lasă un comentariu